top of page
20210224_ntc_vastgoed-1.jpg

BEHEER

VASTGOEDMANAGEMENT

Beheer

Het optimale rendement uit de portefeuille halen, daar streven wij naar. Uiteraard zijn onze ondersteunende diensten ook van belang. Huurafrekeningen, servicekosten, indexeringen, ze moeten precies kloppen en daar zorgen wij voor.

Portefeuillebeheer in heel Nederland

Wij voeren het administratief, technisch en commercieel beheer uit namens opdrachtgevers. U kunt met uw hele portefeuille bij ons terecht. Of dit nu kantoren, bedrijfsobjecten, logistieke centra, winkels of woningen zijn, wij hebben heel Nederland als werkgebied.  U profiteert van lokale expertise en wij kunnen snel schakelen.

Rapportage

Naast regelmatige persoonlijke updates rapporten wij op maand- of kwartaalbasis schriftelijk aan onze opdrachtgevers. NTC-Vastgoed werkt met het softwarepakket REMS (Real Estate Management System van Kalshoven Automation). REMS is de standaard op het gebied van vastgoedmanagement. Als aanvulling op de rapportage bieden wij u de mogelijkheid uw portefeuille online in te zien.

Het administratief beheer


Het administratief beheer omvat onder andere de huurfacturatie en -incasso, indexeringen, BTW opstellingen, inboeken en controleren van inkoopfacturen, betaling van inkoopfacturen, controleren van gemeentelijke aanslagen en de servicekostenadministratie.

Het technisch beheer


Het technisch beheer bestaat onder andere uit het plannen en begeleiden van groot en dagelijks onderhoud. Ook valt hieronder de klachtenafhandeling en het begeleiden van de periodieke controle op technische installaties. Tot slot zijn wij het aanspreekpunt voor overheidsinstanties, nutsbedrijven en de verzekeringsmaatschappijen.

 

 

Het commercieel beheer


Voor het commercieel beheer onderhouden wij zelf de contacten met de huurders en zorgen wij voor optimalisatie van het huurdersbestand, waaronder het aanbrengen van nieuwe huurders. Deze dienst bieden wij aan voor alle soorten vastgoedobjecten. Huurwoningen bieden wij aan particulieren aan via diverse woonsites waaronder Funda en Pararius.

CONTACT

NTC-VASTGOED

LEONARD SPRINGERLAAN 17

9727KB GRONINGEN

POSTADRES:

POSTBUS 11004

9700 CA GRONINGEN

Email: info@ntc-vastgoed.nl
Tel:  +31(0)50 526 63 11 

 

bottom of page