top of page
20210224_ntc_vastgoed-1.jpg

BELEGGINGEN

AAN- EN VERKOOP

Beleggingen

Wij adviseren sinds 2003 bij de aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen voor zowel particuliere als institutionele beleggers. Onze makelaars hebben gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring in vastgoedbeleggingen. Woningen, kantoren, winkels of bedrijfsruimten, niets is ons vreemd. Kennis van de markt en een groot netwerk stellen ons in staat beleggers een goed rendement te bieden.


Ook kunnen wij als geen ander de exploitatie van het vastgoed in kaart brengen. Met ons brede netwerk zorgen wij voor de juiste uitvoering. Immers, rendement op vastgoed vraagt naast een professionele en objectieve transactieadvisering om een gedegen en proactieve vastgoedbeheerder.

BOX 3 beleggingen

Een groot aantal van onze opdrachtgevers heeft vastgoed als Box 3 belegging. Deze manier van investeren in vastgoed is fiscaal zeer gunstig:

  • Huurinkomsten zijn onbelast en eventuele gerealiseerde boekwinst is, na het vastgoed langere tijd in bezit te hebben gehad, ook onbelast.

  • Bij verhuur met omzetbelasting is de betaalde BTW op ontwikkeling/verwerving/verbouwing en exploitatie volledig terug te vorderen.

 

Om gebruik te kunnen maken van deze fiscale voordelen, dient u zich echter niet inhoudelijk met de prestatie van de belegging te bemoeien. Denk hierbij aan het onderhandelen over huurcontracten, beheer en onderhoud. De belastingdienst kan u anders toch aanslaan in Box 1.

CONTACT

NTC-VASTGOED

LEONARD SPRINGERLAAN 17

9727KB GRONINGEN

POSTADRES:

POSTBUS 11004

9700 CA GRONINGEN

Email: info@ntc-vastgoed.nl
Tel:  +31(0)50 526 63 11 

 

bottom of page